- Blogg
peratt.com
Inlägg med nyckelord "Österåker":

Fredagsmagasinet - Alla hjärtans dag

Publicerad 25 Februari 2014
Alla hjärtans dag gick ett av mina oregelbundet återkommande inslag "funderingar" i skärgårdsradions Fredagsmagasin, Radio Österåker 103,7.
Det är Kurt Hjelte som håller i denna närradio och som bett mig komma och leverera tankar och synpunkter. Han kallar det "Börjes funderingar". Jag har nu istället bett honom att vi ska hålla ett samtal där vi tillsammans funderar över livets olika ämnen. Så egentligen borde det heta "Kurts och Börjes funderingar eller tankesmedja. Hur som helst roligt är det. Skulle bara önska att jag fick tid för mer frekventa inhopp.

Börje Peratt

NYCKELORD: 103, 7, Alla hjärtans dag, fredagsmagasin, radio, Österåker


Fru Josefin intervju i radio

Publicerad 7 December 2012
Österåkers närradio 103,7 med täckning i hela norrort gjorde häromdagen en intervju om teaterpjäsen Fru Josefin. Kurt Hjelte som är något av en legend i bildspelsbranschen har sadlat om och kör nu radio Österåker. Det blev ett engagerat samtal om det vi nu gör för att sätta upp pjäsen som har premiär 26 dec.

Det handlade även om bakgrunden till kammarspelet Fru Josefin och hur Föreningen Kulturnätet nu genomför kammarspelet i samarbete med Danderyds kommun.

Intervjun sänds fredag 7 dec mellan 16-18, lördag 8 dec mellan 15-17, sönd 9 dec mellan 12-14.

Börje Peratt

NYCKELORD: Börje Peratt, Danderyd, kammarspel, radio, teater, ÖsteråkerArkivNyckelord