- Blogg
peratt.com
Inlägg med nyckelord "Fotbollsdomaren":

Fotbollsdomaren DVD

Publicerad 8 December 2009
Så har vi då daterat upp och omvandlat utbildningsfilmen "Fotbollsdomaren" för Svenska Fotbollförbundet. Det ska bli mycket spännande att få feedback på hur den tas emot ute i landet. När filmen kom 1998 var det många som tyckte till om den. "Äntligen scener på vår nivå". "Äntligen en verklighet som stämmer med den som vi dömer i." Tio år senare har Domarkommittén bedömt att filmen håller och är lika aktuell. Med interaktiviteten i en DVD kan den användas på ett mycket friare sätt.

NYCKELORD: dvd, Fotbollsdomaren, Svenska Fotbollförbundet


Hösten har smugit igång

Publicerad 8 September 2009
En på många sätt fantastisk sommar där det förestående projektet "Fred börjar hemma" som drivs av Föreningen Kulturnätet har legat i fokus. Boken "Coach Unga" är reviderad och klar för tryck och filmen "Bella & Real" har kompletterats och står inför premiär.
Även ledarskapsutbildningen "Livskompassen för Gruppledare" rivstartade med en steg 1 och en steg 2:a är på gång i slutet av september. Alla årets 11 kurser var fulltecknade redan i mars!
Revideringen av domarutbildningsfilmerna och överföring av "Fotbollsdomaren" till DVD är under projektering. Manuset för "John Bauer" utvecklas också vidare. Förväntningarna inför hösten är vibrerande som lärkvingar.

NYCKELORD: Bella & Rea-the Movie, Bella och Real, Coacha med Peratt Livskompassen, Coacha Unga med Livskompassen, Fotbollsdomaren, Fred börjar Hemma, John Bauer och Bergakungen Domarutbildning


Uppdatering av Fotbollsdomarfilmerna

Publicerad 23 Juli 2007
1997-98 gjorde vi tre utbildningsfilmer för Svenska Fotbollförbundet. De är still going strong men behöver nu uppdateras. Särskilt roligt är att kunna läsa de goda betygen från domare som sett dem. Den första filmen som vi nu gör lite småjusteringar i är Domarteamet från 1998.

NYCKELORD: FotbollsdomarenArkivNyckelord