- Blogg
peratt.com
Inlägg med nyckelord "Green Cargo Road":

Utvärdering av 2 års ledarskapsutbildning på Green Cargo

Publicerad 19 April 2009
Livskompassen för gruppledare i TYA´s regi har pågått i 2 år och fick högsta betyg av både deltagare och Green Cargos ledning. En önskan om en fortsättning lades också fram.

NYCKELORD: Coacha med Peratt Livskompassen, Green Cargo Road, Livskompassen för Gruppledare, Utvärdering


Livskompassen för ledare. Första steg 1 kursen på Green Cargo Road

Publicerad 22 Februari 2008
Så här skriver utbildningsanvarige Anna Bergqvist på Green Cargos Intranet:

Måndag den 18 februari gick start skottet för Roads stora utbildningssatsning för trafikledare och teamledare. En gruppledarutbildning i tre steg i samarbete med TYA.
- Skit bra! var den spontana kommentaren från Lars Hyllengren, trafikledare i Gävle, på frågan vad han tyckte om kursen efter steg ett. Att få diskutera praktiska situationer med kollegor från andra orter har varit jätte bra. Vi hade också en mycket bra diskussion på kvällen med högt i tak där åkerichef Henrik Åkerström kom och var med.
...Livskompassen ger nya perspektiv på situationer och samspel. Med hjälp av Livskompassen får man inblick i olika roller och beteenden och får hjälp med att finna  det mest gynnsamma sättet för att lösa problem eller konflikter. Livskompassen är framtagen av författaren och filmaren Börje Peratt som också är lärare på kursen.
- Det här är något som jag eftersökt länge, säger Stefan Carlsson transportledare i Göteborg. Jag tror att utbildningen kommer att hjälpa mig att se vilka sidor som jag behöver stärka hos mig själv för att vara både en bra ledare och kollega.


NYCKELORD: Green Cargo Road, Livskompassen, steg 1ArkivNyckelord