- Blogg
peratt.com
Inlägg från 2010:

"Med i Matchen"

Publicerad 15 December 2010
Hade idag ett andra sprakande möte med X-cons som går ut på att medverka med utbildning och coaching till en andra chans. Ja chanserna bör egentligen aldrig ta slut. Vi diskuterade utbildning i ledarskap och att integrera "Coacha Unga" med deras "Med i matchen". Målet är att kunna starta med ett första steg i början på 2011. I planen ingår även att genomföra en teaterpjäs för en offentlig scen.

NYCKELORD: Coacha Unga, Coacha Unga med Livskompassen, coaching, Med i matchen, Peratt Livskompassen, X-cons


Trilogi på G

Publicerad 6 December 2010
Tjugo års forskningsarbete som skulle mynna ut i en bok om "kommunikation och samspel" kom för några år sedan att delas upp i ytterligare två böcker. Samtliga tre avfärdar eller åtminstone utmanar gängse föreställningar. - Hur evolutionen går till - Hur vi varseblir och -Trial and Error. Kim har redan gjort omslagen och den sista boken hoppas jag bli klar med inom detta år. Sedan kommer den utlovade releasen. Hur den ska gå till är jag dock inte riktigt klar med. Alla på en gång kanske.

Börje Peratt

NYCKELORD: Medvetandets uppkomst, Peratt Livskompassen, Succébo-Fröet till framgång, Tolv Sinnen, Trilogi, Try and try again


Snön kom tidigt

Publicerad 22 Oktober 2010

Vinter redan i oktober dags att pröva tomtekläderna

NYCKELORD: Börje Peratt, Vinter


Bella & Real i Alphyddan Nacka

Publicerad 12 Oktober 2010
Söndagen 31 oktober Kl 16-18 genomförs ett ungdomsevent i Alphyddan på uppdrag av Nacka Dans & Teater. Filmvisning av Bella & Real börjar 16.00. Kl 17.30 inleds ett samtal med publiken.
Hemsidan Bella & Real - the Movie

Bella & Real Trailer - YouTube
Fri i främmande land - Bella & Real - YouTube
Bella och Real Läs mer - Cirkeln - Studiefrämjandet
Börje Peratt SFI Filmdatabas
Börje Peratt - IMDb


NYCKELORD: Bella & Real - the Movie, Fri i Främmande Land, Jag vill vara, Jag vill vara Youtube, Trailer


Gruppledare steg 2

Publicerad 7 September 2010
”Nyfikenhet är nyckeln till personlig utveckling på alla områden, inklusive relationer”. På väg till höstens första ledarskapskurs. En steg 2:a. Varje kurs utgår från samma manual men blir ändå ny. Så spännande att höra vad som hänt deltagarna sedan steg 1

NYCKELORD: Coacha med Peratt Livskompassen, gruppledare, Peratt Livskompassen, TYA


Summerar våren 2010

Publicerad 8 Juni 2010
Långfilmen Bella & Real-the Movie  hade premiär i slutet av februari och framgångarna med skolvisningar inom ramen för "Fred Börjar Hemma" medförde att TV4 gjorde reportage och soundtracket musiktemat "Fri i främmande Land" gick in på två topplistor där den var med alla tio veckor i båda och som bäst nådde en 2:a respektive en 4:e plats. Fantastiskt kul. "Coacha Unga" boken som också ingått i "Fred börjar Hemma" har skapat en bonuseffekt och inspirerat unga att starta COACHA UNGA föreningar och Facebookgrupper med olika bra aktiviteter. Ledarskaps utbildningarna på TYA fortsätter att vara uppskattade och framgångsrika och TYA valde att lägga in en extrakurs  steg 1 i slutet på våren för att lätta på kötrycket. Samtliga steg 2 och 3 var också i stort sett fullbokade innan året startade.
Cannesvistelsen med Kim blev en riktig höjdare. Många kontakter och både John Bauer och Trägudars Land projekten skapade intresse. Förhoppningsvis får vi också en internationell Sales agent för Bella & Real.

NYCKELORD: Bella & Real - the Movie, Bella och Real, Coacha Unga med Livskompassen, Fred börjar Hemma, Fri i Främmande Land, Peratt Livskompassen


På väg till Cannes

Publicerad 6 Maj 2010

Vi kommer att medverka i Cannes 13-18 Maj. Vi söker internationell distribution för långfilmen Bella & Real-The Movie. Vi presenterar också två kommande projekt såsom John Bauer och Trägudars land (Land of Wooden Gods) som är bolagiserat i Draupner Film.

Hemsidan Bella & Real-the Movie

Bella & Real Trailer - YouTube
Fri i främmande land - Bella & Real - YouTube
Bella och Real Läs mer - Cirkeln - Studiefrämjandet


Börje Peratt

NYCKELORD: Bella & Real - the Movie, Draupner Film, Filmare Börje Peratt, John Bauer, Trägudars land


TV-reportage om Bella & Real

Publicerad 31 Mars 2010
Ikväll 31 mars kl 19.00 visar TV4 ett reportage från filmvisningen av Bella & Real på Nynäshamns gymnasium. Man kan också se reportaget på Nyhetskanalen.

Hemsidan Bella & Real - the Movie
Bella & Real Trailer - YouTube
Fri i främmande land - Bella & Real - YouTube
Bella och Real Läs mer - Cirkeln - Studiefrämjandet

NYCKELORD: Bella & Real - the Movie, TV-reportage


Bella & Real, vilken framgångssaga

Publicerad 17 Mars 2010
Temat "Fri i Främmande Land" i filmen Bella & Real - the movie har kommit upp på topplistor, 4:a på Topplistan och utmanare på POP I TOP.
Många positiva mail och kommentarer på facebook och chat.

Bella & Real Trailer - YouTube
Fri i främmande land - Bella & Real - YouTube
Bella och Real Läs mer - Cirkeln - Studiefrämjandet

NYCKELORD: Bella & Real-the MOvie, Filmare Börje Peratt, Fri i Främmande Land, Topplista


Januari-Release och premiärmånad

Publicerad 6 Februari 2010
Release av Fred börjar Hemma med boken Coacha Unga och premiär på långfilmen Bella & Real.

NYCKELORD: Bella & Real, Bella & Rea-the Movie, Coacha med Peratt Livskompassen, Coacha Unga, Fred börjar Hemma, Fri i Främmande Land, Peratt Livskompassen, premiär, Release


"Smakprov" på "Coacha Unga med Livskompassen"

Publicerad 18 Januari 2010
Nu ligger boken "Coacha Unga med Livskompassen" både på Bokrondellen och Smakprov. Här kan man "bläddra" de inledande sidorna så oerhört snyggt och coolt. Tack Smakprov !

NYCKELORD: Bokrondellen, Coacha med Peratt Livskompassen, Coacha Unga med Livskompassen, Smakprov. Peratt LivskompassenArkivNyckelord